Viewing entries in
Lifestyle

EXCLUSIVE SNEAK PEEK AND DINNER LOISJEANS

Comment

EXCLUSIVE SNEAK PEEK AND DINNER LOISJEANS

Amsterdam - 8 Juni 2016

Als eerst kom ik Desi Ridder tegen, zoals gewoonlijk kunnen we de locatie niet vinden. Na een belletje weten we waar we heen moeten. Eenmaal door de garage door worden we verwelkomd door de meiden van Iconicstudios. We pakte de lift en staan ineens in Selwyn Senatori zijn atelier! 

Muziek, drankjes en hapjes worden geserveerd en ik loop de boys van The State of Mind tegen het lijf, een paar tellen later sluit Steven ook nog aan en nog een half uur later kunnen we aan tafel. Geen kleine tafel wel te verstaan. En we zijn hier dus voor het jeans merk Lois wat met een hele toffe nieuwe collectie komt! Toen ik tegen mij moeder zei dat ik een dinner had van Loisjeans zei ze gelijk dat dat HET merk was vroeger! En ze was verbaasd dat ik hiervoor uitgenodigd was, verwachtingen waren niet al te hoog ... Eenmaal de collectie gezien te hebben was ik wel erg onder de indruk en trok het mij zeker aan! Dus een plus puntje voor Loisjeans!

En we konden aan tafel, het duurde wel even aangezien ruim 100 man tegelijkertijd moesten eten! Maar zoals je ziet was het best het wachten waard.

Helaas het hoofdgerecht niet mooi op de foto kunnen zetten! Na het eten en wat drankjes (water voor mij) kregen we de nieuwe collectie nog een keer te zien in een exclusieve campagne video! Zag er wederom weer heel mooi uit, voor de vrouwelijke modellen.. 

De after party was in de A l'Elephant du Congo waar de meesten verder gingen partyen! Ik hield het echter voor gezien! Maar heb weer een zeer toffe avond gehad! 

Ciao!

Comment

Down The Rabbit Hole met TSOM!

Comment

Down The Rabbit Hole met TSOM!

DOWN THE RABBIT (eerder "MUD hole) HOLE
 25 & 26 JUNI 2016
GROENE HEUVELS / BEUNINGEN

Als de boys van TOSM je mee vragen naar een festival hoef je niet 2x na te denken! Heb de jongens nog geen maand geleden leren kennen tijdens de Kampvuurtour . But I can tell you one thing, het was zo iets van "Bro's at first sight". We hebben als eerst onze tent opgezet, muntjes gehaald en de rest is min of meer "modder" geschiedenis. Dus ga ik jullie hier alleen met een foto verslagje vervelen!  

Mede mogelijk gemaakt door:

Kult & Ace

KPN
&
Vice

*Gesponsord

Comment