Disclaimer

©2016, Nigelvdhorst – Nigel van der Horst   5/ 07/ 2016

De inhoud van deze website (teksten en foto’s) is eigendom van Nigel van der Horst. Alles is door mijzelf gemaakt, tenzij anders word vermeld. Zonder mijn toestemming is het niet toegestaan teksten of foto’s te gebruiken. Je mag mij natuurlijk altijd mailen om toestemming te vragen.

Wanneer ik zelf recepten, foto’s of teksten van andere media gebruik zal ik dit altijd inclusief een link of de auteur vermelden in het betreffende bericht. Alles wat je op Nigelvdhorst.com leest is een uiting van mijn eigen mening. Het is mogelijk dat Nigelvdhorst.com feitelijke onjuistheden bevat en daarom kunnen aan de inhoud geen enkele rechten worden ontleend.

Het gebeurt vaak dat ik producten krijg toegestuurd. Wanneer ik over een product schrijf is het altijd uit vrije wil, omdat ik er enthousiast over ben, ik wil het dan graag met jullie delen of omdat ik het op Nigelvdhorst.com vind passen. Iets toesturen geeft dus nooit de garantie voor publicatie. Ik vind het wel altijd onwijs tof als ik producten krijg toegestuurd. Maar het blijf onder voorbehoud. Het is nooit vanzelfsprekend wanneer een merk of bedrijf mij een product toestuurt dat ik hier ook iets over schrijfpost of plaats. Als een bedrijf of merk dit wel graag wilt, gaat dit in overleg en komen hier de nodige kosten bij. De kosten dienen voor de fotografie, mijn tijd, de kwaliteit, het werk en mijn bereik

Op Nigelvdhorst.com zul je, naast advertenties, zo nu en dan advertorials tegenkomen. Een advertorial is een tekst (bijna altijd door mijzelf geschreven) in opdracht waar ik betaald voor krijg. Nigelvdhorst.com vormt een deel van mijn inkomsten en door advertorials is het mogelijk dat te blijven doen wat ik het aller leukste vind dat is mijn passie te delen met jullie. 

Bij een bericht waar ik producten en/of toegang tot een evenement heb gekregen zal ik altijd *gesponsord onderaan het bericht vermelden.

VOOR CAMPAGNES OF SAMENWERKINGEN KUNT U CONTACT OPNEMEN VIA:Pien Buseman

Info@pienbuseman.nl

 

Een advertorial of betaalde post is te herkennen met dit logo onder het bericht: