The Chef's Adventures..


The Chef and his Vuurstoof.. 

Mijn ultieme ADVENTURE,,

Ik houd van avontuur, iets doen wat je nooit eerder hebt gedaan het liefst op een plek in de natuur waar je ook onbekend mee bent. Ik houd ervan om even erop te gaan, even weg van alles, de hectiek, Wi-Fi, drukte en de stad.

Waar kan je dan het beste heen gaan?

Voor mij zijn er geen specifieke plekken, wel heeft elke plek iets specifieks nodig. Open landschap, natuur, lange paden, bos & rust. Zodat je weer even tot een bepaalde rust kan komen. Ik vind mijn rust juist als ik op avontuur ga, voor vele misschien tegenstrijdig.

Een avontuur beleef ik door mijzelf uit m'n comfort zone te trekken, iets te doen waarvan je denk, maar dit wordt lastig, dit kan ik helemaal niet. Want als het dan wel lukt of je geniet van hetgeen waar je op dat moment mee bezig bent dat is voor mij avonturieren & in het moment leven. 

Vandaag trek ik erop uit met de MINI COUNTRYMAN & één van de Adventurer’s Essentials,  de VUURSTOOF

De Vuurstoof is de handigste tool om te koken in de wildernis en het perfecte excuus om vuur te maken. Hak een stuk hout in vieren, klem de stalen pinnen er omheen en maak je vers gevangen vis of net geschoten wild meteen klaar. 

De actie is gestopt en je kan helaas geen kans meer maken op de Vuurstoof.


 

 

VOLG JE MIJ OOK AL OP:

INSTAGRAM,

SNAPCHAT,

FACEBOOK & YOUTUBE?


 

MET DE SMAKELIJKE GROETEN VAN DE CHEF,

MET LEF ;)

 

3 Comments