SOLAR WEEKEND & Red Bull Art of Camping

Yes ook ik was op Solar dit jaar. Voor het eerst om heel eerlijk te zijn, niets leuker om dan uitgenodigd te zijn door Red Bull, om de Art of Camping te bewonderen en het festival natuurlijk ook. Samen met de boys van The State Of Mind sliep ik in een tent (geen "tentje" zoals op Down the Rabbit Hole gelukkig). Maar na een beetje zwoegen en zweten stond de tent en konden we eindelijk een Vodka Red Bull gaan scoren! 

De Art of Camping

Eigenlijk zegt het het al, de kunst van kamperen" dit was echt kunst. Jij of jij en je vrienden ontwerpen een design voor een tent, word jij uitgekozen dan verbleef jij met 4 vrienden in de door jou ontworpen tent op het festival! Hoe fakking tof is dat? Check de site voor wat meer kiekjes en info. Wie weet sta jij volgend jaar op een van de festivals! Bekijk hieronder een aantal van de kunstwerken die mensen hadden gemaakt! 

Overdag moet je vaak zelf verzinnen wat je gaat doen om je tijd te doden tot het festival echt begint. Daar heeft Red Bull natuurlijk wat op verzonnen, niemand minder dan Jeroen de festival-conciërge heeft een heel programma klaar staan. Iedereen kan zich hier voor inschrijven en meedoen. Van rond de tafel tafeltennis, vogels spotten of water midget golf is er van alles te doen en hoef jij je dus niet te vervelen. 

 

 

Het Festival

Om heel eerlijk te zijn is Solar wel een van de tofste festivals waar ik tot nu toe ben geweest. De sfeer op de camping was heerlijk en het festival zelf alleen nog maar beter. Vooral de aankleding van alle verschillende stages was heel tof om te zien! Vooral de stages van DRIEHOEK, DAISY's SLETTENKAST & die van VAGEGASTEN vond ik heel dope en was ik ook het meest te vinden. Het grappige was dat ik ook nog een aantal keer gevonden ben door een aantal mensen! Ik vind het best bijzonder dat er mensen zijn die met mij op de foto willen of dat zij mij überhaupt herkennen. Bedankt daarvoor en voor jullie energie! Voor de rest laat ik de foto's nu voor zich spreken.


Een paar weken geleden vond ik tijdens het opruimen thuis een oude camera. Deze is van mijn oma geweest vroeger. Dus ik dacht laat ik die eens meenemen om weer ouderwets momenten vast te leggen. En zoals de meeste van jullie weten moet je dan weer op en neer naar de Hema om je rolletjes te laten ontwikkelen, nostalgischer dan dit word het niet. Maar zo tof om te doen! Dus bij deze een aantal foto's geschoten met een analoog camera! Proef de sfeer van de Art of Camping in dit heerlijke filmpje

Video by MARK RICHTER!


Tot volgend jaar!Comment