Touch a BrAun and turn into a professional barber

"Mijn baard word steeds langer, rossiger en voor dat het er onverzorgd uit gaan zien moet ik het dus wel bijhouden. Want een haar in je eten is nou ook niet bepaald, smakelijk"
 "Be barberlike with BrAun"


En of een volle baard mij staat, dat laat ik aan jullie over. 
Maar ik gebruik sinds kort deze baard timmer van Braun.

En ik moet zeggen, het is een heel fijn apparaat. In tegenstelling tot mijn oude baard trimmer, die vrij zwaar was en snel leeg was. Ook kan je met de BT5090 van Braun de gewenste mm stand bepalen en deze "locken". Dat vind ik dus ideaal, aangezien mijn oude dit niet had en de stand tijdens het trimmer wel is verschoof. Resultaat, hap in je baard. Helemaal top, niet dus. Het is dus een licht apparaat, mooi en modern design en licht lekker in de hand. Er zit een mooi en handige lader bij waar het apparaat rechtop in staat. Voor de rest lees je hieronder nog de nodige weetjes en specificaties:

Omschrijving Braun BT5090

Met de Braun BT5090 baardtrimmer trim je je baard op 25 lengtes. Kies uit lengtes van 1 tot 20 millimeter, verstelbaar met tussenstappen van 0,5 millimeter. De twee opzetstukken gebruik je voor korte of langere lengtes. Met de ingebouwde precisietrimmer werk je netjes je bakkebaarden en snor bij. Dankzij de batterij indicator weet je altijd wanneer het tijd is om het apparaat op te laden en kom je niet voor verassingen te staan. Toch vergeten de trimmer op te laden? Met 5 minuten laden heb je genoeg vermogen voor 1 scheerbeurt. Om 50 minuten te scheren leg je hem 1 uur aan de lader. Schoonmaken is zo gebeurd: hij is namelijk volledig afspoelbaar.

Standaard meegeleverdpzetkam 1 - 10 millimeter
Opzetkam 10 - 20 millimeter
Docking station
Schoonmaakborsteltje
Smeerolie
Reisetui
Handleiding

 

 

Alle foto's zijn gemaakt door Sukru MeseAdvertisement

2 Comments