HOØKEDCONCEPTS x Nigelvdhorst

 
 

Ik werd laatst uitgenodigd door "a good friend of mine", JairOm lekker te gaan varen door de grachten van onze mooie hoofdstad. Jair heeft zijn eigen blog jairzino.com/ waar hij mannen op mode & lifestyle gebied inspireert en zijn visie deelt. Ook staat hij voor heel veel mooie merken model waaronder HOØKEDCONCEPTSDie op deze dag hun eigen sloep hadden om met Jair's vrienden te gaan varen en hun nieuwste collectie presenteerde, hoe tof is dat? 

 
 

Tijdens de vaart vertelde mede oprichtster Sharon hoe HOØKED ontstaan was.
 

HOØKED symbolizes your real anchor story's. It's about the most beautiful, loved and passionate things the world offers us. Friends, family, health and happiness combined in fashionable jewelry pieces for man and woman.


Ik vind het altijd mooi als er een verhaal achter een merk zit, iets moet altijd vanuit een passie ontstaan. Want alleen op deze manier kan je andere mensen inspireren, het verhaal vertellen en dus ook iets moois verkopen.


 


Na lekker zitten socializen een hapje en een drankje verder vroeg Sharon of ik dan ook ambassadeur van het merk wilde worden. Het merk, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Los van het feit dat de banden super mooi en uniek zijn zit er ook iets moois achter het merk! En staat een anker voor hoop en standvastigheid! Iets waar ik mij heel goed kan meten. En ik denk een hoop van jullie ook.

 

Er zijn zowel dames als heren banden te verkrijgen en de eerste 25 van jullie kunnen bij deze 20% korting krijgen op jullie order! 

Gebruik dan deze code:

HOOKEDCHEF


POST ER NATUURLIJK OOK EEN MOOIE FOTO MEE ALS JE BAND BINNEN HEBT! TAG @HOOKEDCONCEPTS #HOOKEDCONECPTS DAN KUNNEN WIJ ZIEN HOE MOOI DE BAND JOUW STAAT! ;)

Volg je mij ook al op

InstagramSnapchatFacebook & Youtube?

Comment