First HATT et SÖNER Tasting in HolladAmsterdam, Dinsdag 4 Oktober,De lieve Saya van Bobbery Amsterdam had mij uitgenodigd om champagne te drinken en daar zegt de Chef geen nee tegen. Lars Houdt ook wel van een glaasje en goed gezelschap is nooit verkeerd, toch dames? ;)


Om de tasting van Hatt et Söner te beginnen moest er eerst een fles geopend worden......

&

Wist je dat je een champagne fles ook met een champagne glas open kan krijgen? 

En Ja, als de kop eraf vliegt schrik je wel een beetje, gelukkig kan Lars het vast leggen, thanks XD #lol
Met 1 fles redt je het en mocht Saya het ook proberen en je hebt altijd baas boven baas! (Stiekem heeft ze het veel vaker gedaan)

Na met z'n allen geproost te hebben konden we aan tafel! Na een geschiedenis les over het ontstaan van H&S kregen we 3 glazen voor ons neus. Wij moesten eerst ruiken en onze voorkeur geven welke het plezants rook. Daarna mochten we een slokje nemen en het zelfde doen, tussen door wel even een slokje water en hapje eten... Mathias, één van de oprichters van Hatt et Söner spraak met meer dan passie over het ontstaan van alles en wist nog precies welke keuzes wij hadden gemaakt. 


 

Alleen was Lars het een beetje kwijt.... Voor de rest laat ik het hierbij en wil ik Bobbery, Saya, Mathias, Hat et Söner & met name Chabrol Wines Amsterdam (waar je voor kennis en advies echt terecht kunt. Mooie zaak, mooie wijnenen heerlijke champagnes) bedanken! 

2 Comments