Premiere: Star Trek in Barco Escape

Tilburg 20, Juli 2016

Amstelstation 17:00 uur,

Het verzamelpunt om vervolgens richting Tilburg te gaan voor de Premiere van de nieuwe Star Trek Beyond in Barco Escape. Barco Escape is de nieuwste innovatie in bioscoopland. Je bewonderd de film niet op 1, niet op 2 maar op 3 schermen. Ondanks dat ik Star Trek niet gevolgd heb vroeger was ik echter wel onwijs benieuwd naar de bioscoop. En Euroscoop in Maastricht en Tilburg zijn de enige bioscopen in Nederland die deze installatie hebben verwerkt in een paar van hun nieuwste zalen. En met een leuke groep mensen is zo'n ouderwets schoolreisje altijd leuk! 

Eenmaal binnen met een drankje en een hapje gingen we eerst de zaal in om alvast wat voorproefjes te zien met daarbij een presentatie. Daarna mocht ik met Ruben, Bianca en Jeff achter de schermen kijken. Als kind heb je natuurlijk altijd al willen weten wat zich daar nou echt allemaal "afspeelt". Een hoop kan ik je vertellen, want wat een apparaten zijn het. We moesten wel zachtjes praten want anders konden de mensen op de achterste rijen ons horen. Na wat informatie gekregen te hebben over de technologie achter Barco moesten we snel weer de zaal in want de film begon! 

Ik kan je wel 1 tip geven als je naar een film in Barco Escape gaat kijken. Ga lekker een beetje achterin zitten. Want als je te dicht bij het scherm zit kan het allemaal een beetje overweldigend zijn en wellicht lastig te volgen omdat er zoveel gebeurd. Om je even een indruk te geven van dit alles, bekijk hier de trailer van Star Trek Beyond In Barco:

Het was weer een nieuwe en mooie ervaring om op deze manier een film te zien! Gelukkig zijn er plannen om dichter bij de randstad ook zulke bioscopen te gaan openen. Dus even geduld tenzij je echt niet kan wachten raad ik het zeker aan om hier een keer een film te checken! Wij hadden dus nog een aardige reis voor de boeg, maar met een leuke groep mensen in een bus met drankjes en gezelligheid is dat zo saai nog niet. En omdat foto's voor mij altijd meer zeggen dan 1000 woorden heb ik er hier nog een paar:

Iedereen bedankt voor deze toffe dag! 

*Gesponsord

6 Comments