KOOP HIER MIJN BOEK

Dit   kookboek   draait om balans & lekker eten.  Ik ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten van lekkere pancakes, overheerlijke burgers, spannende salades en smaakvolle pizza's én op gewicht blijven. Ik schrijf geen dieet voor, maar geef inzicht in je voedingspatroon. De samenstelling, voedingswaarden en calorieën van de gerechten worden vermeld en daarmee kan iedereen zelf aan de slag om zo balans te vinden.

Dit kookboek draait om balans & lekker eten.

Ik ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten van lekkere pancakes, overheerlijke burgers, spannende salades en smaakvolle pizza's én op gewicht blijven. Ik schrijf geen dieet voor, maar geef inzicht in je voedingspatroon. De samenstelling, voedingswaarden en calorieën van de gerechten worden vermeld en daarmee kan iedereen zelf aan de slag om zo balans te vinden.

 
 

Lieve Elise & Nina vroegen of ik een recept met maar 5 ingredeienten kon maken....


 
 

Dus stond ik een paar weken geleden met mijn favorite Food Chicks in de keuken.

Hun YouTube kanaal is namelijk vernieuwd!

Dat betekent dat jullie food lovers voortaan iedere donderdag een nieuwe video kunnen bekijken waarin zij bloggers & BN’ers uitdagen om een 5-or-less recept te maken, recepten koken waarvan we de ingrediënten niet van tevoren weten en leuke vlogs met je delen.

Vergeet je dus vooral niet te abonneren!

Zij trappen af met moi Chef met lef, waarin Ik heerlijke fluffy banaan-pindakaas pancakes voor Chickslovefood bak.


 

Hier kan je de hele video bekijken :

 
 

Enjoy!

 
 

Liefs

<3

Comment