There's a new trend in town 

Voor alle koffieliefhebbers

 

Nu bij ENVY Amsterdam | Nespresso Bespoke


 

Kijkje en lees je mee..


Nespresso introduceert samen met Restaurant Envy, Grand Café Krasnapolsky en Sorel's Midtown Bar & Lounge een nieuw concept waarbij persoonlijke koffiebeleving een geheel nieuwe dimensie krijgt. Het concept bestaat uit drie onderdelen; het Bespoke Coffee Menu met de keuze uit de 13 verschillende Nespresso blends, de Bespoke Serves en de Bespoke Cocktails. 


 
 

De basis wordt gelegd met 13 Nespresso blends met ieder een eigen aromaprofiel waaruit gasten een persoonlijke keuze kunnen maken op basis van hun eigen smaakvoorkeur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Espresso Forte, Ristretto Intenso of Lungo Origin Quatemala. Zoals koffie-expert Willemijn uitlegde zijn dit uiteraard allemaal koffies van de allerhoogste kwaliteit


 

Anouk & mine Nespresso Moment's,

What Else..

 

 

De Bespoke Serves is een nieuwe beleving als het gaat om het drinken van koffie. Daarnaast zijn deze bijzondere serves een traktatie voor het oog en de camera. Met variaties als Gravity, Cotton Candy en Up in Smoke worden werkelijk alle zintuigen geprikkeld em koffie drinken wordt hierdoor naar een next level gebracht. Neem bijvoorbeeld de Cotton Candy, die dankzij een dot suikerspin niet alleen een mooie zoetheid zorgt maar ook voor een compleet WOW-effect creëert. All serves are more than a coffee, they truly are an experience.  


 
 

 

Last but not least kunnen je ook kiezen voor één van de onovertroffen Bespoke Cocktails. Vijf bijzondere coffee cocktails waarvan één virgin variant. De coffee cocktails bieden niet alleen een unieke smaakcombinatie, maar zijn ook een lust voor het oog. Een mooie start voor een perfecte avond?
Am I right...?


 
 

Het eten bij ENVY was ook echt van een hoog niveau, ik heb hier echt heel goed gegeten.

Het Personeel was top!

Zij waren attent, supervriendelijk, legde alles heel fijn uit.

En het mooie is wanneer je merkt dat zij ook echt de passie en plezier hebben in hun werk, dat komt over.

Dit draagt bij aan je hele eet ervaring op zo een moment of avond.

Ook was de muziek goed en klopte eigenlijk alles voor mij.

Helaas hebben niet de wijnen kunnen proberen omdat we 's middags gingen eten en ik nog een hoop te doen had dit.

Maar de volgende keer tackle ik die ook..


 
 

Laat jij mij weten wanneer jij een van de

NESPRESSO BESPOKE'S heb gehad of heerlijk

bij ENVY hebt gegeten?


 
4I2A6105.jpg
 

Cheers!

Comment