Ik mag met onwijs veel trots vertellen dat Luitingh-Sijthoff mijn boek gaat uitgeven!Voor velen is dit misschien een verrassende keuze. Maar dat mensen mijn keuze's verassend vinden ben ik onderhand wel gewend. Ik bekijk dingen altijd vanuit andere oogpunten en perspectieven dan de meeste mensen. Mijn gevoel en intuïtie spelen daarbij de allergrootste rol. Het geloof wat zij in mij hebben en ik in hen, is hetgeen wat dit boek tot een succes gaat maken. Als je her en der wat gaten in de lucht ziet kan het best zijn dat die van mij zijn. Want na deze week zal ik nog wel meer gaten in de lucht springen!


 

"Proost"

 
 

PERSBERICHT

Amsterdam, 21 december 2016

‘Nigel alias Chef met lef is toch de leukste mannelijke food blogger?! En zijn gerechten zien er nog beter uit.’

- Elise van Chickslovefood


In augustus 2017 verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff Chef met lef,  het eerste kookboek van de Nederlandse kok Nigel van der Horst. De 26-jarige Van der Horst plaatst sinds enige jaren met veel succes zijn mouth-watering gerechten op Instagram en bereikt daarmee inmiddels zo’n 35.000 fans. De gerechten passen bij een energieke lifestyle, want Nigel houdt van lekker eten maar blijft ook graag fit en gezond. Geïnspireerd door verschillende fitnessvloggers ontwikkelde hij zich tot een kok die uitgebalanceerd kookt, met gevarieerde smaken uit diverse culturen en veel kennis over voeding. Zijn gerechten zijn origineel, een lust voor het oog en laten zien dat het gemakkelijk is een balans te vinden tussen goed en lekker eten en een verantwoorde levensstijl. Alle recepten worden getoetst door een diëtist.

Nigel zette zijn ervaring en kennis in als creative culinary creator bij Doormeal, een bezorgservice voor verse maaltijden. Daarnaast was hij actief als online coach voor het bedrijf Personal Body Plan.  

Nigel van der Horst: ‘Ik ben onwijs trots dat Luitingh-Sijthoff mijn boek gaat uitgeven. Het vertrouwen dat zij in mij hebben en ik in hen, is datgene wat dit boek tot een groot succes gaat maken. Dit is voor mij een droom die uitkomt.’

Uitgever Marike den Brok acquireerde Chef met lef via bemiddeling van The Fame Game Books. Op 1 oktober startte zij bij Luitingh-Sijthoff een fonds voor geïllustreerde non-fictie. Chef met lef is een van de lead titles voor de zomeraanbieding 2017.

Zie voor meer informatie over Nigel van der Horst ook www.nigelvdhorst.com of volg hem op Instagram..

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristel Vrielink, marketing manager uitgeverij Luitingh-Sijthoff. 

Tel. 020-5307357, of e-mail kvrielink@lsamsterdam.nl. 

www.lsamsterdam.nl | www.facebook.com/lsamsterdam  www.twitter.com/lsamsterdam


 
 

Dit is voor mij een droom die uitkomt, Ik ben daarom iedereen onwijs dankbaar die hier onderdeel van is. 

Bedankt allemaal! 

<3

 

Comment