De Nigel van 1 Jaar geleden, had nooit gedacht dat hij nu zou staan waar hij nu staat.

Als ik mezelf dan ook vergelijk, dan doe ik dat met mezelf en met niemand anders. Want wat bereik je daarmee? Ik weet het eerlijk gezegd niet omdat ik dat nooit doe. Ik kan mezelf alleen maar met mezelf vergelijken. Want ik weet hoe en wie ik 2 jaar geleden was, ik ben nog steeds diezelfde persoon. Alleen heb ik zoveel meer geleerd, niet alleen over mezelf maar ook van mezelf. Ik weet waar ik voor sta, wie ik ben, wat ik kan & wat ik wil. Ik weet dat alles maakbaar is in het leven. Dat we het altijd dichtbij onszelf moeten houden. Ik heb nog steeds vlakken waar ik mezelf op wil verbeteren, maar juist omdat ik dat altijd wil doen, dat ik mezelf constant wil blijven ontwikkelen is juist het gene waardoor ik zoveel groei. Ik hou van progressie, op wat voor manier dan ook! Je maakt keuze’s, neemt kansen en je gaat op je bek. De ene keer nog harder dan de ander. Op die momenten leer je onwijs veel van jezelf. De andere keer bereik je iets waar je trots op kan zijn en zie je hoe erg jij jezelf hebt ontwikkeld. En er is iets wat ik mezelf heb aangeleerd. Want het gene wat je echt succesvol kan maken is het volgende:Elke kleine overwinning als een nieuw begin te zien. Dus elke doel wat jij voor jezelf hebt gezet als een nieuw start punt te zien. Zo ontwikkel je, maar je moet ook de wil hebben om jezelf altijd te willen verbeteren. Elke dag weer iets beter worden in iets, wat het ook is.


Die momenten zijn veel waard, dan zie je pas echt waarom je zo hard hebt gewerkt en dat dit het allemaal toch wel waard is. Daar moet je dan ook van genieten en in dat moment leven. Zuig het op, kijk het aan, geniet ervan en geeft een mooi plekje.

Je krijgt wat je toekomt, ga dus achter het gene aan wat jij wilt en doe dit met heel je hart en al je passie. Ik ga je niet vertellen dat het dan allemaal makkelijk gaat of word maar het is het uiteindelijk allemaal meer dan waard!

En niemand kan je dat dan nog afnemen!

Wil jij iets en wil je dat maar graag genoeg, dan bereik je dit! Het klinkt heel simpel maar eigenlijk is dat ook zo. Wees niet bang om jezelf toe te weiden aan een doel in het leven en wees niet bang om op je bek te gaan! Blijf in jezelf geloven je zult verbaast staan met de dingen die je kan bereiken! Geloof en gun ook in andere, zet soms je eigen trots opzij om iemand anders te helpen met hun droom, want niet alleen kan jij iemand anders helpen, maar je helpt dan ook jezelf. Het is een bijzonder gevoel om een ander te helpen, het straalt positieve energie uit. Waardoor jij ook weer meer gaat stralen en andere positieve mensen, dingen en energie op je af roept.

“Its the way of the universe “

Ik gun iedereen de wereld en wens iedereen het beste.
&
Laten we volgend jaar wat liever voor elkaar zijn om de wereld weer wat mooier te maken!


Liefs,

Nigel

“To my hero, that’s who I chased. When I was 15 years old, I had a very important person in my life come up to me and say, ‘Who’s your hero? I said, ‘I’ve got to think about that. Give me a couple of weeks.’ I said, ‘I thought about it … It’s me in 10 years,’ ” he said. “So I turned 25, 10 years later – that same person comes up to me and says, ‘So are you your hero?’ and I’m like, ‘Not even close, because my hero is me at 35.’ ”

Continued McConaughey: “Every day, every week, every month and every year of my life, my hero is always 10 years away. I’m never gonna be my hero. I’m not gonna attain that. I know I’m not and that’s just fine with me, because it keeps me with somebody to keep on chasing.”

“So whatever those things are,” he said, “whatever is it we look up to, whatever it is we look forward to, and whoever it is we’re chasing, to that I say, ‘All right, all right, all right.’ To that I say, ‘Just keep living.’ ”

 
 

Comment