Mijn boek is jullie boek...

Photo by  @  jaimiepeeters
 

Zoals ik net al aangaf, 


I work hard, don’t get me wrong maar je hart & passie volgen beloond in mijn beleving meer dan hard werken. 

En dat beloond zich het verwerkelijken van dromen want dit jaar komt er nog een droom uit, mijn eigen BOEK!

 
 

Ik kreeg zojuist de brochure van mijn mooie uitgever
 

 Luitingh-Sijthoff 

binnen,

ik laat jullie wel even meekijken & lezen....
 

 
 
 

Ik kreeg zelf even een kippenvel momentje, ben onwijs trots, blij & dankbaar dat ik dit allemaal kan realiseren!

Vooral jullie wil ik allemaal bedanken, ik heb nooit gevraagd of jullie mij willen volgen maar de energie, berichtjes, mails & reacties die ik krijg van vele raken mij elke keer weer.

Ik doe alles met passie en liefde, dit stop ik ook weer allemaal in mijn boek. Dus  Ik hoor super graag wat jullie ervan vinden, als jullie vragen hebben of andere dingen, let me know! 

 
 
 

Bij deze kondig ik ook gelijk aan dat mijn broeder, vriend & te slimme diëtist Jonathan Klaassen mij ondersteunt in dit boek. Ik wil jullie ook een bepaalde kennis meegeven zodat jij nog meer kan genieten van mijn maaltijden. 

DUS...

Wie is Jonathan Klaassen?

Jonathan is afgestudeerd diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast zijn werk als diëtist ziet hij schrijven als één van de betere manieren om de werkelijkheid om hem heen gestalte te geven. Dit schrijven combineert hij met zijn passie voor voeding waaruit artikelen ontstaan. In deze artikelen probeert hij iets te zeggen. Echter nooit op een belerende toon, want een mening vormen moet je lekker zelf doen. Wel doet hij oprecht onderzoek naar zaken rondom voeding waarbij hij niet schroomt de wetenschap in te duiken. Sterker nog, wetenschappelijke literatuur is zijn enige houvast. Dat is de basis van zijn artikelen waaruit hij vervolgens begint met schrijven. Een stijl die je overigens slechts alleen aan Jonathan kan toewijzen. Serieuze zaken met humor presenteren. Voedingseducatie geschreven op een eigenzinnige manier, maar met oog voor kwaliteit en verdieping. Dat is Jonathan Klaassen, meer lezen, zien, kennis op toen terwijl je lacht? Ga dan heel snel naar zijn website

http://jonathanklaassen.nl/

Photo's by @jaimiepeeters

 

Behind the scene shoot door @justsukru

 

!! EIND AUGUSTUS KOMT MIJN BOEK UIT !!

!! EIND AUGUSTUS KOMT MIJN BOEK UIT !!

 

8 Comments