OREO ICE CREAM CAKE


 
 

Ik heb op 21-08-2017 het eerste exemplaar van mijn boek mogen ontvangen, wauw ik ben zo intens blij, trots met het eind resultaat. Ik heb hier de afgelopen 4 jaar van gedroomd en sinds begin dit jaar keihard met heel mijn ziel en zaligheid aan gewerkt. 

Ik wil iedereen die dit leest, mij volgt, steunt in mij gelooft en al helemaal de mensen die gister hebben gereageerd en berichtjes hebben gestuurd zo onwijs bedanken voor alle liefde!

Dus bij deze:

Bedankt lieve mensjes <3


 

 
 


 
 

DAN NU HET HEERLIJKE RECEPT VAN DEZE OREO CAKE


OREO ICE CREAM CAKE54.jpg

 

INGREDIËNTEN


200gram Gesmolten Dadels

500gram Oreo cookies

5 Eieren

2 Bananen

180gram Vanilla Whey Protein Powder

 3EL Honing

225Gram Cacao Poder

70gram Baking Powder

50MLGesmolten Kokosolie

1klein schepje VANILLA ICE CREAM per sneetje

Munt blaadjes als garnering


 
 

Begin met de oven op 160 graden te zetten. Laat iemand anders de pitten uit de dadels halen. Zet een pan op laag vuur met de kokosolie erin, als deze gesmolten is voeg je de dadels toe. Hou dit heel goed in de gaten en laat de dadels niet aanbranden. Voeg als de dadels mooi smeuïg zijn de honing toe, zet nu het vuur uit. Snijd de banaan in stukjes/plakje, crush/breek de Oreo koekjes, Nu doe je dit met alle andere ingrediënten in een kom en voeg je de dadels toe en mix je dit goed door elkaar heen. Je kan ook de helft van die koekjes heel laten, het beslag door de keuken machine heen halen en als je het beslag in de cakevorm hebt gegoten hele koekjes erin drukken.
Dan krijg je het zelfde effect als op de foto's!
Dan mag de cake 24minuten de oven in, het ligt aan de diepte, breedte & lengte van cakevorm hoe lang deze nodig heeft. Dus check na 20 minuten om de 1/2 minuut met een saté stokje of de cake gaar is. KOMT DEZE ER MET EEN KLEIN BEETJE BESLAG AAN UIT, IS DE CAKE BIJNA GOED. KAN JE DE OVEN UIT ZETTEN, OPEN LATEN STAAN EN DE CAKE ER NOG 8 MINUUTJES IN LATEN STAAN! 


 
OREO ICE CREAM CAKE54.jpg
 

 

Als je cake klaar is, dan leg je een plakje of 2 (3,4,5,6,7) op een bordje en schep je er een scoop vanille ijs op en leg je deze erop! Een kind kan de was doen of dit opeten natuurlijk, hahaha! 

Enjoy

Lieve

Mensen


 

De 31ste (Augustus) Ligt hij/ik (haha) in de winkel & jij kan hem HIER al bestellen

2 Comments