FROZEN BUTCHER | DE WAGYU BURGER, WAAR JE "U" TEGEN ZEGT


 
 

Even over The Butcher:

THE FROZEN BUTCHER


Hallo, wij zijn The Frozen Butcher. Wij nemen alleen genoegen met het beste vlees van over de hele wereld. Zodat wij het beste vlees kunnen bieden aan Sophie, aan Oliver, aan Fernando, aan Chloe, aan Lars. Aan jou. Aan iedereen! Wij zijn ambachtsmannen met een nieuwe aanpak. Op elke plek waar we het perfecte vlees vinden, vriezen we het in. Meteen min 35°C!

Frozen in time…and fresh on your plate.

BELIEVE THE FREEZE

Slager is een nobel vak. En uitdagend, als je alleen het beste vlees van over de hele wereld wil. Maar wij hebben een oplossing gevonden. Wij vriezen onze producten meteen na de productie snel in met behulp van speciale vriezers. Daardoor hebben wij geen kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen of andere toevoegingen nodig. En zo kunnen we garanderen dat het vlees tot aan de bereiding haar ware slagerssmaak en -kwaliteit in jouw vriezer behoudt. Daarom heten wij: The Frozen Butcher.

We. Freeze. Meat.

Komt van de site van The Frozen Butcher


 
 

Het Recept


Dit recept is goed voor 2 personen


Ingrediënten


#1 Post Frozen Butcher 2.jpg

Burger

2 Wagyu burgers van The Frozen Butcher
2 Burger broodjes
2 Blaadjes Sla
2 Plakjes Cheddar
2 Plakjes Bak Bacon
1 Witte Ui Gesneden in maantjes
1/2 Kleine Mango gesneden in reepjes
1 EL Honing
Augurk
Zonnebloemolie

 

Je kan de Burger HIER kopen


 

Sausje

 

4 EL Truffel Mayonaise
1 EL Kerrie Poeder
1/2 ET Kurkumma Poeder
1 TL Truffelolie van Liquidodoro AL TARTUFO OLIJFOLIE
Snufje zout

De truffelolie is niet "noodzakelijk" maar maakt het wel extra lekker..

Even in een kom doen allemaal,
met liefde roeren...
De lepel of vork aflikken. 
Koud zetten.


 
Komt van de  site  van The Frozen Butcher

Komt van de site van The Frozen Butcher

 
 

Bereidingswijze


De stappen/informatie hierboven heb je gelezen. Dus kan je nu gaan beginnen. Zet de oven op 180 graden. Snijd vervolgens, de courgette in plakjes, de ui in ringen , de mango in reepjes en zet de rest klaar. Zet een kleine koekenpan op middelmatig vuur, scheutje zonnebloemolie erin.
Bak als eerst de bacon tot deze mooi crispy is, daarna kan je in het vet de bacon de ui samen met de mango fruiten, als deze klaar is doe er een EL honing bij en hussel je alles even door elkaar. Ik raad aan om een gril pan voor de burgers te gebruiken. Grill eerst even de plakjes courgette aan beide kanten. (Lees hierboven nog even hoe jij het best de burgers kan bakken/grillen). Leg de broodjes nog even in de oven terwijl je de burgers bakt. Als het goed is stond het sausje al koud. Als je de burger zo hebt zoals je die het liefst eet, leg je op beide een plakje cheddar zodat deze lekker kan smelten. En als alles klaar is kan je je burger gaan bouwen.
Mijn favo volgorde:

 1. Onderkant Broodje
 2. EL saus
 3. Blaadje sla
 4. Gefruite ui + mango
 5. Burger + Cheddar
 6. Gegrilde Courgette
 7. Nog wat ui en mango
 8. Plakje bacon
 9. Augurk
 10. Bovenkant broodje!
 

Voedingswaarde p.p.

Kcal                             591 kcal
Koolhydraten               40,5 gram
Eiwitten                       55 gram
Vezels                          6 gram
Vetten                         21,5 gram


Ook heerlijk op een pita broodje met een gebakken eitje erop! 


 

Enjoy!

Met de smakelijke groeten van de Chef,

met lef ;)

 
 


Comment