Zoals jullie weten en vaak kunnen zien word ik als "influencer" best vaak uitgenodigd voor events/lanceringen etc. En soms is het ene event nog leuker dan het andere,
maar soms KNALT er ook wel is een event uit.
En dat was deze keer het geval! 

 

De meiden (Fieke, Manon & Viola) hebben met ze drieën GL2T, Girls Love To Travel. Stuk voor stuk reizen zij de wereld over (of springen ze bij Ashkan op zijn rug), bezoeken de leukste plekken en meer. Het is een online travel lifestyle community opgericht door en voor travel girls. Samen motiveren en inspireren zij elkaar om de wereld te verkennen, avonturen te beleven en te leren van andere culturen. 

 Zij organiseren elk jaar een event om bijeen te komen, met mensen die zij of dat jaar hebben ontmoet, zelf volgen of die hen inspireren en andersom. Simpel gezegd om een leuke dag te hebben, samen leuke dingen te doen, iets moois creëren zodat andere elkaar ook leren kennen. En om verhalen te delen aan elkaar en met elkaar. Samen met meer dan een "handvol" bloggers & vloggers werden wij opgewacht door 2 koetsen op het Centraal Station in Den Haag. Even wachten en genieten van een aardbei met chocola kan trouwens ook nooit kwaad ;)

 


"Bijna" iedereen was er en we moesten voor een bepaalde tijd op de locatie zijn dus moesten de paarden in galop. We moesten verderop even op het verkeer wachten en in de verte zagen we Milou naar de koets sprinten. De koest begon alweer te rijden dus Milou sprong in een rijdende koets! En met beetje hulp van Roger kwam ze er zonder kleerscheuren vanaf. 

 
 

Nu weten jullie al gelijk waar wij naartoe gingen, Het Vredespaleis!
Wat een onwijs mooie plek, al helemaal als je met een koets aan komt rijden. Na een korte uitleg en toespraak liepen we de prachtige tuin binnen om daar met z'n allen te gaan lunchen. En gelukkig hadden we het weer mee deze dag, om het allemaal nog maar even mooier te maken. 

 
 

De wereld is een groot land wat van iedereen is en daarom moeten wij elkaar helpen om de wereld stukje bij stukje beter te maken. Ik werd er helemaal stil van. Want hij heeft meer dan gelijk, laten we dan ook wat liever zijn voor alles en iedereen. Want een betere wereld begint altijd bij jezelf.


We kregen hele bijzondere muziek te horen gevolgd door het verhaal van deze muziekleraar die gevlucht is uit Syrië. Een aangrijpend verhaal, de kinderen zijn onze toekomst en met muziek brengt hij ze bijeen. Grenzen zijn gemaakt.


Na wat gegeten te hebben met elkaar liepen we naar de uitgang en stonden daar een rij groen gele fietsen klaar... (Blijft wel Dan Haag he) en gingen we als toerist in eigen land lekker door deze mooie stad fietsen.

 


Een aantal kilometers en een paar geschiedenis weetjes verder komen we aan in Scheveningen!
Na een wedstrijd haringhappen ging we snel richting Hart Beach Surf Shop! Hier werd de groep in tweeën gesplitst, de ene helft kon gaan Sup'en en de andere helft kon Beach Yoga doen. Jullie weten natuurlijk al direct wat deze stoere jongen is gaan doen...

 

Na een moeizame start, kreeg Jaimy ons stil en in focus. Want als je naast Rutger & Thomas ligt is het best lastig om niet op hun grapjes in te gaan. Maar na 5 minuten op onze rug te liggen met de ogen dicht, luisterend naar de golven en de meeuwen waren we zen. En konden we relax de yoga les beginnen. 

Jaimy: Nig, let je wel op, doe je nog mee.....

Deze foto weerspiegeld ook gelijk mijn schooltijd...

Na de heerlijke ontspannende en vooral leuke yoga les gingen we richting het reuzenrad om daar te genieten van "golden hour" onder het genot van champagne

Na het mooie uitzicht en een paar x geproost te hebben liepen we met z'n allen richting Patagonia.
Waar we gezellig en heel knus met elkaar konden eten!

Na heerlijk eten en wat verhalen verder konden we van een hele toffe live band genieten, SPLENDID! Waar ik al de hele tijd naar luister terwijl ik deze post typ! En hoe mooi om deze fantastische dag af te sluiten met elkaar, dansen en wat drankjes! 

Echt Fiek, Non en Viola, you guys rock big time! Want ik heb echt een heerlijke dag gehad dankzij jullie! Alleen maar liefde <3 En iedereen die er was en die dit mogelijk heeft gemaakt ook onwijs bedankt, ik heb er weer een paar mooie herinneringen bij! 

And a special thanks to Steef die alles precies zoals het was heeft vast gelegd! 

<3

Volg je mij ook al op Instagram, Snapchat, Facebook & Youtube?


4 Comments