Blijkbaar zijn dromen geen bedrog,

 

De Beste Boeken Live @ Het Sierraad

28 Augustus, 2017, Luitingh- Sijthoff- Amsterdam 

 

27 jaar, een jaar, 365 dagen in een jaar x 27 = boeit mijn geen reet. Wat mij wel boeit is dat ik stil sta, bij alles. Maar vooral de mensen om mij heen, vrienden, mensen, energie, gunnen & liefde. 

Waarom?

Ik besef iets, wat? Dat TIJD een fucking illusie is.... De mensen, vrienden die er op mijn verjaardag & op mijn boeklancering (7 September 2017) bij waren maken mij dit duidelijk. Er waren vrienden die ik misschien dit jaar heb leren kennen en vrienden die ik al ruim 10 jaar ken. Wat het verschil is; Dat ik de ene begin dit jaar heb leren kennen en de andere al 5 jaar ken. Wat de overeenkomst is; de liefde, de energie en het feit dat wij elkaar alles gunnen in dit leven en op diezelfde lijn of beter gezegd;  "Frequentie" zitten. Want g*dverdomme wat ben ik jullie dankaar, niet alleen hen maar ook jullie, mijn volgers, altijd zo bizar positief, mooie reacties en waardering voor wie ik ben en wat ik doe. En wat realiseer ik mij dan, hoe blij ik met mezelf ben, hoe trots ik ben en dat de liefde die ik geef en heb gegeven terug krijg. Ja ik zeg het, ik ben trots op mezelf, blij met mezelf en ja ik geef heel veel, aan alles en iedereen die ik lief heb. Ik zal dit altijd blijven doen en JA ik ben ook op me bek gegaan, heb zo vaak die liefde niet terug gekregen, kapot gegaan, zitten janken, teleurgesteld zijn in mijzelf en niet in die gene. Ik kan het hen niet kwalijk nemen, maar mezelf. Wat ik wil duidelijk maken lieve mensen, ik ben wie ik ben en ik ben zo blij daarmee, ik ben niet arrogant of "denk" dat ik beter ben dan andere, nooit dat zal ik nooit denken of zeggen. Nee ik wil met alles wat ik doe alleen maar laten zien dat als je bent wie je echt bent en doet wat je echt wil en altijd met passie en liefde aan de gang gaat je alleen maar andere om je heen blij kan maken. Want dat is wat ik doe, ik ben, ik ben wie ik echt ben en heb indd sch**t aan een hoop dingen maar blijkbaar boeit dat niet want mensen vinden het zo mooi wat ik doe en dat komt omdat ik ben wie ik echt ben en ik raad alleen maar iedereen aan om te zijn wie hij of zij is. Dan maak je alles voor jezelf zo makkelijk. Ik kan uren hier over door praten maar dat word teveel nu.

 

Het Leven is mooi,

Waaaaaa mijn BOEK is uit, met hart en ziel al vanaf begin dit jaar keihard aan gewerkt, niet één deadline gehaald (Sorry Suus). Maar ow wat ben ik blij hiermee, alles klopt het is precies hoe ik het zou willen hebben, mijn verjaardag op de uitgeverij met al mijn dierbaarste vriendjes bijeen. Ik had die dag eerst in Het Sierraad samen met Jonathan een presentatie tijdens de Beste Boeken Live, hier was ik alles behalve zenuwachtig voor, maar voor mijn vrienden die ik moest toespreken, bonkte mijn hart in mijn keel, maar bang zijn of angst die emoties zijn er maar daar ga ik altijd tegen in en doe ik wat ik moet doen, dat is de reden dat het woordje LEF zo goed bij mij past. Ik ben niet bang om mijn emoties te delen of te laten gaan. 

 

Mijn boek is een ode aan jou Raaf
<3

 

<3

 

BOEKLANCERING

7 September, 2017, Escobar - Amsterdam


D-Day

de opbouw hier naar toe heeft mij aardig wat zweet druppels gekost maar wauw, net als mijn verjaardag kwamen die zelfde emoties weer naar boven (iets minder tranen dit keer). Ik kan hier ook weer meer dan 1000 worden aan kwijt maar de beelden spreken meer dan voor zich! 

 

MIJN VERHAAL

Q & A door Kaz van der Waard

 

Memories captured by Jayce Dirksen

 

Ik geniet nog steeds van alles, de reacties berichten en vooral de liefde..

 
 

Aftermovie van mijn boeklancering

Duizendmaal dank aan Vince Torsij & David van Lijenhorst voor deze video!

 

Zie hieronder mijn interview met RTL Boulevard

 

Dankbaar, dat is wat ik ben. Trots is wat ik ben. Blij is wat ik ben. Dat komt door jullie alleen.

Iedereen bedankt voor alles. 

<3

Liefde, liefs,

Nigel

 

KOOP HIER MIJN BOEK

Dit kookboek draait om balans & lekker eten.

Ik ontwikkelde recepten met een perfecte samenstelling die uit elkaar barsten van smaak. Genieten van lekkere pancakes, overheerlijke burgers, spannende salades en smaakvolle pizza's én op gewicht blijven. Ik schrijf geen dieet voor, maar geef inzicht in je voedingspatroon. De samenstelling, voedingswaarden en calorieën van de gerechten worden vermeld en daarmee kan iedereen zelf aan de slag om zo balans te vinden.

Comment