The Chef meets


 
 
 

 

 

Meet Billy, Billy is een makkelijk, compact en een gewaardeerde member van de BARBECOOK familie!

&

Ik heb Billy laatst meegenomen naar vrienden en ik heb er heerlijke burgers op gemaakt! 

Schermafbeelding 2017-09-11 om 17.09.19.png
 

Ik heb Billy getest met een van mijn favorieten uit mijn boeknamelijk:

THE GOOD OLD AMERICAN GOODNESS BURGER!


 
4I2A5517.jpg

 

HET RECEPT

IMG_4455.jpg

Gelukkig is Billy niet zo duur, voor €65,- kan jij deze ronde BBQ overal mee naar toe nemen.

https://www.barbecook.com/nl/products/on-the-go/billy

 

 

MEER Info over mijn kleine grote vriend Billy

- outdoor model

- makkelijk om overal mee naartoe te nemen

- Prijs: € 65, btw inbegrepen

- stuk ter input uit een persbericht van ons over de Billy:

Reiken jouw grillambities verder dan je achtertuin? Gelijk heb je. Je eigen tuin, die van de buren, het stadspark, de Ardennen of het strand, Barbecook Billy is van alle markten thuis. Neem de compacte, lichtgewicht houtskoolbarbecue gewoon bij het handvat mee op avontuur en ontdek ongekende grillmogelijkheden. De uiterst kogelronde schokbestendige en mobiele barbecue wordt gegarandeerd je partner in crime komende zomer. De regelbare luchttoevoer en het kuip-in-kuipsysteem garanderen een goeie verbranding van de houtskool. Bovendien hou jij de controle, want dankzij de grill die je verstelt in de hoogte bepaal je de intensiteit tijdens het roosteren gewoon zelf. We hoeven vast niet in te fluisteren dat Billy weleens het ultieme Vaderdaggeschenk zou kunnen zijn. Fire it up!

- En op de Barbecook website zelf staat ook nog wat over dit model: https://www.barbecook.com/nl/products/on-the-go/billy

 

Over Barbecook zelf

De Belgische barbecuespecialist Barbecook heeft sinds zijn oprichting in 1985 maar één missie: inspelen op innovatie, waardoor barbecueën leuker, makkelijker en eenvoudiger wordt. Hun passie? Vuur en grillen. Barbecook is beroemd geworden dankzij het QuickStart-systeem voor houtskoolbarbecues. Met gewoon wat krantenpapier en een lucifer ben je dankzij dat systeem al na vijftien minuten aan het grillen.

 

Ook als eropuit trekken jouw tweede natuur is, dan is Barbecook jouw perfecte reispartner dankzij hun in 2017 gelanceerde nieuwe lijn on the go-barbecues. Wie geen tuin heeft, hoeft dankzij deze aanvulling op het assortiment met compacte barbecues het grillplezier niet te missen. Billy, Carlo, en Karl hebben maar een klein buitenplekje nodig om je te trakteren op geroosterd lekkers, en passen zowel op de balkontafel, in het gras van het stadspark, als op het strand.

www.barbecook.com


 
IMG_7610.jpg
 

AD.jpg

Comment