The Burger no bun salad

 

Sommige mensen eten soms minder calorieën of minder koolhydraten om verschillende redenen. Ik doe dat soms ook zodat ik mijn calorieën uit andere producten kan halen als ik b.v. wat droger wil worden. Zo ben ik dus hierop gekomen, een salade met een burger die je normaal op een broodje doet maar nu dus niet! 

 

DIT KOOKBOEK DRAAIT OM BALANS & LEKKER ETEN.

IK ONTWIKKELDE RECEPTEN MET EEN PERFECTE SAMENSTELLING DIE UIT ELKAAR BARSTEN VAN SMAAK. GENIETEN VAN LEKKERE PANCAKES, OVERHEERLIJKE BURGERS, SPANNENDE SALADES EN SMAAKVOLLE PIZZA'S ÉN OP GEWICHT BLIJVEN. IK SCHRIJF GEEN DIEET VOOR, MAAR GEEF INZICHT IN JE VOEDINGSPATROON. DE SAMENSTELLING, VOEDINGSWAARDEN EN CALORIEËN VAN DE GERECHTEN WORDEN VERMELD EN DAARMEE KAN IEDEREEN ZELF AAN DE SLAG OM ZO BALANS TE VINDEN.

 

Ingrediënten zijn voor 1 persoon

Geen broodjes
1 burger of 200gram mager rundergehakt
1/2 Jonagold appel
1/2 Rode ui
Romeinse sla
1 Plakje Cheddar
1 Ei
1/2 eetlepel Limburgse mosterd
1/2 eetlepel Mayonaise
1/4 Komkommer
Paar Cherry tomaatjes
Fijn gesneden Wortel

*Bacon

 

 

Bereidingswijze

Als je rundergehakt hebt gehaald en geen kant en klare burger mag je zelf de burger maken. Ik raad aan om het gehakt met een beetje paprikapoeder, zout, klein beetje ketchup, dijon mosterd en peper te kruiden/marineren. Maak hier dan een mooie burger van en bak deze naar jouw smaak. (rare, medium rare etc.). Je kan de groentes snijden, het eitje bakken en de salade aanmaken met het de mosterd en mayonaise. Leg het plakje cheddar nog even op de burger zodat deze kan smelten en je kan gaan eten!


 

De borden en het servies komen bij Coolblue vandaan! Neem Hier een kijkje

 

Voedingswaarde per Burger + Salade

Kcal                             462 kcal
Koolhydraten               30 gram
Eiwitten                       55 gram
Vezels                          6 gram
Vetten                         18,5 gram


 

Met de smakelijke groeten van de Chef,

met lef ;)


 

Volg je mij ook al op Instagram?

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
 

Meer recepten?

Comment