HEALTHY FEST 2018 | ONTBIJTJE MET LEF

Comment

HEALTHY FEST 2018 | ONTBIJTJE MET LEF


Algemene info

Healthy Fest is hét festival in Nederland waar sport, mind, food én friends samenkomen.

Uit het aanbod van de beste professionals kies je zelf welke toffe trainingen, workouts, inspiratiesessies en lezingen je wil volgen. Gun jezelf en je vrienden drie dagen lang a break for your mind and a boost for your body.


Op beide dagen/ochtenden van 09:00 - 11:00 kon men (menig vrouw) zich aanmelden voor het ontbijt.

Waar zij oa ui mijn "Pancakes", "Kokosdadeltaart" en nog yoghurttjes fruit en drankjes konden kiezen voor het ontbijt. 

Video gemaakt door @Mart Kremer

 

Foto's Healthyfest 2018

Iedereen bedankt die er was en even hoi kwam zeggen!
 

Liefs

 

RECEPTJE van de KOKOSDADELTAART

Foto Kokos Dadeltaart.jpg
 

Ingrediënten

200ml/gr Kokosvet/olie

100 gram walnoten

400 gram verse Medjoul dadels zonder pit

2 eetlepels honing

200 gram biscuitjes

Kokosrasp (Gaat er overheen)

2 eetlepels bruine basterdsuiker*

(Als het goed is, is dit genoeg voor 1 slee)

 

Het Recept

Breek de koekjes en snijd de dadels in kleine stukjes. Haal de pitten uit de dadels Hak de walnoten grof. Smelt de kokosolie op laag vuur in een steelpan. Voeg de dadels toe samen met de honing. Roer dit gedurende drie minuten door. Je merkt vanzelf dat de dadels door de hitte langzaam zacht worden.

Haal de pan van het vuur. Voeg de walnoten en koekjes toe en roer goed door.
Laat een minuutje staan. Bedek een taart- of cakeblik (slee) met bakpapier en schenk hier het mengsel in.

Druk goed aan (eventueel met een lepel).
Zet de taart twee uur in de koelkast om af te koelen.
Bestrooi voor het serveren met kokosrasp.


 

Het Pancake recept komt uit mijn boek!

 
 

Wat TIPS van mij voor jullie!

Comment

Serene Rust

24 Comments

Serene Rust

Ik zit ook wel is met mijn handen in mijn haar en dat is nou niet omdat ik zo een bos heb..

Want lieve mensen,

Bedankt..

Ook bedankt voor de toffe foto’s met mijn boek tijdens kerst, het is best bijzonder om bij iemand ingepakt onder een boom te liggen. Supertof dat jullie het allemaal zo mooi vinden, er iets aan kunnen hebben of blij van worden, want dat is waar ik het voor doe.

 

Even eerlijk

Dit wat ik allemaal doe, alles wat ik heb gedaan en de energie en liefde die ik terug krijg is onwijs mooi. Het is een constante trein die maar door en door gaat, elke keer weer. Dit is fantastisch en ik ben immens dankbaar. Maar hoe mooi het ook is, ik ben ook maar een mens.

 

En dit mensje is even op, want ook een hele hoop mooie dingen kunnen op een gegeven moment te veel worden.

 

Dat merk ik nu maar al te goed. 3 weken geleden ben ik verhuist naar Amsterdam. In de eerste 2,5 week hier heb ik vol gas gegeven, keihard getraind, afspraken, etentjes, de stad ontdekken en elke dag bijna 20-25km fietsen. Dit gaat je dan niet in de koude kleren zitten.

 

Ik heb een onwijs mooi leven, dit jaar zelfs de mooiste dagen uit mijn leven gehad.
Ik deel zoveel passie en positiviteit als ik maar kan, maar elk mens loopt met zijn of haar bagage en die van mij wordt deze periode van het jaar altijd net even iets zwaarder voor mij, een verhuizing (grote verandering in een mensen leven) telt daar ook in mee.

Na die 2,5 week had ik even rust, even helemaal niets. Ik ben ook al ruim 3 jaar niet op vakantie geweest. Ben wel weg geweest, werk tripjes en dan lijkt het alleemaal mooi en leuk maar er is dan een hoop druk.

 

Ik had met kerst niets gepland behalve een mooie avond met moeders. De rest is privé maar voor mij is kerst eerder moeilijk om door te komen dan echt te genieten. Toen ik een paar dagen rust had, stortte ik min of meer in. Alles kwam eruit, de druk, de stress, de emotie van alles en voor alles. Ik kon even niets meer, niet nadenken, niet sporten niet met social media bezig zijn. Ik was er allemaal even klaar mee.

 

Ik heb een hoop mooie dingen die ik ga en wil doen volgend jaar en om dit te kunnen realiseren heb ik nu even een stapje teruggenomen. Even geen social media, geen werk, niet trainen en even terug naar de basis. Ik leer, ik ben bewust en realiseer dat ik naast alles wat ik doe een “serene” rust moet hebben in mijn ziel.

 

Dat ga ik opzoeken, de bagage waarmee ik loop lichter maken, hulp zoeken en ermee om te leren gaan of zelf op te lossen. Echt op vakantie te gaan, geen “werk vakantie” als vakantie te zien.

 

Misschien ga ik wel een uurtje yoga doen in de week en mijn trainingen veranderen.

Ik ga daarin ieder geval aan werken want ik weet dat als ik meer rust in mijn ziel heb ik nog meer kan bereiken en kan realiseren.

 

Ik kijk ook altijd even terug op het afgelopen jaar en hoe trots ik ben, blij ik ben met alles wat ik heb kunnen doen dit jaar zijn en blijven er altijd dingen in het leven die je aan jezelf kunt verbeteren. Dus laten we zien wat mij dat volgend jaar gaat brengen.

 

Ik wil jullie allemaal bedanken en het allermooiste toewensen, op naar een mooie jaarwisseling en jullie zien mij ergens begin januari wel weer verschijnen.

 

Nigel out,

 

<3 Liefde

Nigel out,

<3 Liefde

 

 

24 Comments